2017. december 11. hétfő, Árpád, Árpádina napja

Parkolási övezetek

Parkolási övezetek díjtételei - Letöltés

 Parkolási övezetek a Hegyvidéken:

A Budapesten kialakított öt különböző díjtételű parkolási övezet-típus közül kettő, eltérő díjtételű övezet található a FÁBER Kft.. által üzemeltetett területen.

3. díjtételű területek

A Szilágyi Erzsébet fasor – Széll Kálmán tér – Krisztina körút – Magyar jakobinusok tere – Alkotás utca – Márvány utca – Győri út – Avar utca – Hegyalja út – Jagelló út – Apor Vilmos tér – Böszörményi út – Istenhegyi út – Kék Golyó utca – Városmajor utca által határolt terület beleértve – a Széll Kálmán tér, a Krisztina körút és a Magyar jakobinusok tere kivételével – a határoló utakat és tereket.

- a Diós árok 1. előtti közterület

 

Az óránként fizetendő várakozási díj:

a) személygépkocsi esetén: a BKV Zrt. egy utazásra érvényes vonaljegy árának megfelelő összeg;

b) tehergépkocsi esetén: az a) pont szerinti várakozási díj háromszorosa.

 

4. díjtételű területek

A Városmajor utca – Kék Golyó utca – Istenhegyi út – Böszörményi út – Apor Vilmos tér – Jagelló út – Hegyalja út – Fürj utca – Lejtő utca – Apor Vilmos tér – Stromfeld Aurél út –  Szendi utca – Németvölgyi út – Muskátli utca – Nárcisz utca – Stromfeld Aurél út – Orbánhegyi út – Galántai utca – Székács utca – Goldmark Károly utca – Határőr út – által határolt terület, beleértve - a Városmajor utca, a Kék Golyó utca, az Istenhegyi út, a Böszörményi út, az Apor Vilmos tér, a Jagelló út, a Hegyalja út, a Nárcisz utca, a Goldmark Károly utca (a Székács utca és a Határőr utca közötti szakasza), a Határőr út (a Goldmark Károly utca és az Acsády Ignác utca közötti szakasza) kivételével - a határoló utakat és tereket és a Fogaskerekű utca (a Pethényi köz és a Fogaskerekű utca 12. közötti szakasza), a Pethényi köz és a Sirály utca.

 

Az óránként fizetendő várakozási díj:

a) személygépkocsi esetén: a BKV Zrt. egy utazásra érvényes vonaljegy árának megfelelő összeg 0,75 szorosa;

b) tehergépkocsi esetén: az a) pont szerinti várakozási díj háromszorosa.

Naptár

December 2017
H K Sz Cs P Szo V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31