Díjmentes várakozás vége – veszélyhelyzet megszüntetése – 2020.07.01

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kormány 2020. évi LVIII. törvénye alapján az országos közutak, valamint az állam tulajdonában álló közforgalom elől el nem zárt magánutak, terek, parkok és egyéb közterületek várakozási területeinek a járművel történő, várakozási célú használatáért 2020. július 1-jéig várakozási díjat nem kell fizetni.

A hivatkozott törvény alapján a XII. kerület fizető övezetében 2020. július 1-től a gépjárművel történő várakozás ismételten díjfizetéshez kötött!

Kérjük, hogy megállást követően a korábbiakban megszokott módon -mobiltelefonnal, vagy a jegykiadó automatáinknál – gondoskodjanak a várakozási díj megfizetéséről.

2020. július 1-től személyes ügyfélszolgálati irodánk a megszokott módon és ügyfélfogadási renddel várja ügyfeleinket. A személyes ügyfélfogadás mellett amennyiben teheti, kérjük továbbra is vegye igénybe elektronikus ügyintézéshez használható felületeinket!

Az Ügyfélszolgálati Iroda helyiségében javasolt az egészségügyi maszk viselése, valamint kizárólag annyi ügyfél tartózkodhat egyidejűleg az ügyfélszolgálati irodában, ahány ügyintézői ablak működik. Amennyiben egyidejűleg többen érkeznek és várakozni kényszerülnek, azt az iroda bejárata előtt – ügyfélváróban – tehetik, lehetőség szerint a javasolt másfél méteres távolságot megtartva.

Együttműködésüket köszönjük!

Hegyvidéki Parkolás Ügyfélszolgálata

You may also like...